From: alnis@lis.lv
To: sveiks@latnet.lv
Date: 5/10/01 2:50
Subject: par Rītdienu

Sveiki!

Vēl arvien nav neviena vērtējuma par jaunajiem statūtiem, izņemot Gunti.

Tad man jāpastāsta tālākais, ceru, ka tas radīs aktivitāti: Gribu visiem sveikiešiem ierosināt apdomāt (ceru pozitīvi) par iestāšanos RIT. Varētu arī būt citā kategorija- konsultants, līdzjutējs utt. , Taču domāju, ka pēc mana varianta netiksiet sevišķi apgrūtināti, ja arī būsi oficiāls biedrs. Ceru, ka atšķirība nav jāskaidro.

Lai par tādu kļūtu, jāpaziņo pa e-pastu - var sveikā, ja ir kādi apsvērumi - man personīgi. Pēc tam tas jāapstiprina ar iesniegumu, kurš atsūtams pa pastu, kurus tad ielikšu kadru mapē. Par biedriem var kļūt jebkurš, vienalga kur arī nedzīvotu- Latvijā, ASV, Austrālijā, utt.

Te arī izskaidrojams, kādēļ prasīju par laikiem, lai pēc biedru apzināšanas varētu noteikt sapulces laiku, kurā vienlaikus varētu piedalīties pēc iespējas vairāk biedru, taču jautājumus, kuri prasīs nobalsošanu būs atklāti 24 stundas, lai visi biedri varētu izteikt savu viedokli, izlasīt par problēmām un lēmumiem, izvēlēties savu darba lauku.

Manuprāt tas būtu bezprecedenta gadījums- S/O kurās biedri būtu no visas pasaules, kura strādās un pieņems lēmumus izmantojot modernos sakaru, saziņas un informātikas paņēmienus tādā veidā spētu apvienot lielu intelektuālo potenciālu, sākot no mums, večiem, beidzot ar studentiem un tādiem kā Guntis.

Man ir arī priekšlikumi, kā lēmumus un balsošanu padarīt likumīgu, bet šoreiz to neklāstīšu, jo, par cik neesmu specs šajā jomā, varbūt, ka būs labāki priekšlikumi sapulcē. Tādēļ ļoti ceru uz Māri, rv, uc.

Neesiet kūtri! Vai tiešām jums arī neinteresē, kas no tā var iznākt? Pārtraukt piedalīties taču varēsiet jebkurā laikā. Šo uzaicinājumu rakstu vairāk Latvijā dzīvojošiem, jo esmu pārliecināts, ka ārlatvieši noteikti piedalīsies.

Apsvērumus un priekšlikumus gaidu jau tagad, it sevišķi no tiem, kuri uz sapulci, kādu ļoti būtisku iemeslu dēļ, nevarēs atnākt.

Atsaucību gaidot un visu labu vēlot!

Alnis.