From: alnis@lis.lv
To: sveiks@latnet.lv
Date: 4/2/01 5:25
Subject: Fw: komentārs

Sveicināti!

Ar mazu nokavēšanos, kas bija saistīta ar to, ka man viens draugs uzdāvināja pusi medni(liels meža putns), bet otrs jaunpienu un, par cik mana sieva pie šādām delikatesēm nebumbum, biju spiests tos gatavot, pēc tam ēst, bet, labi paēdušam, nemaz nepatīk strādāt, uzrakstīju 28.03. sapulces protokolu, un man radās dažas pārdomas par tā vakara notikušo. (ceru, ka stipri neapskaužat, es neesmu skops, būtu iespēja - visus pacienātu.) Tas ir sakarā ar jaunā drauga Ilmāra Andersona parādīšanos.

Pirmkārt jāsaka, ka Andersona kungs ir savos spriedumos tiešs, pārdomāts un argumentēts, kas ir saprotamas īpašības biznesmenim.

Otrkārt, man radās secinājums, ka sveikotāji baidās no "iesaistīšanās" RITD, baidoties, ka tas prasīs daudz laika, taču šeit ir piemērs: I.A. apsolīja izdarīt tieši tik, cik viņš to var un vēlas, bet tas nebūt nav maz. Informācija par mūsu darbību gudru un kompetentu cilvēku lokā, kuri arī to turpinās tālāk, mazliet finansiāla palīdzība, kā arī atstātas koordinātes, lai, iespējams, varētu palūgt izdarīt kādu uzdevumu.

Treškārt - kļuva skaidrs, ka jālūdz tomēr Jūs vismaz vienreiz personīgi atnākt un aprunāties, jo jutu, ka personīgs kontakts tomēr ir savādāks, izskaidrošanās notiek tiešāk un intensīvāk, labāk saprotami un uztverami, nekā virtuālā veidā.

Ceturtkārt - saskaitiet cik esam Sveikā, cik izdarītu, ja katrs padarītu tikai mazumiņu. Izrādās, nemaz nav kalni jāgāž, lai izdarītu vērā ņemamas lietas.

Labi pārdomājiet šo manu teikto, mazliet saņemieties, un nākiet pulkā, ņemiet līdzi savus draugus, runājiet un stāstiet apkārtējiem, jo, ļoti iespējams, ka jums blakus ir kāds, kurs vēlas darīt, bet nezina, kur roku pielikt.

Cerībā, ka līdz ar pavasara plaukumu, uzplauks un nobriedīs arī mūsu visu lolojums!

Alnis.